2014. szeptember 12.

13 vállalat a Társadalmi Befektetések Díj döntőjében

A Magyar Adományozói Fórum szakmai megmérettetésének bíráló bizottságában a média is képviselteti magát.

A Magyar Adományozói Fórum szakmai megmérettetésének bíráló bizottságában a média is képviselteti magát.

2011 óta már több mint 100 hazai kiemelkedő támogatói program vett részt a CSR tevékenységeken belül kifejezetten a vállalatok önálló kezdeményezéseit bemutató és elismerő MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatán, amely a hazai cégek társadalmi befektetési programjait olyan minőségi szempontok alapján értékeli, mint a partnerség, a hatás és az innováció.

A MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatával az a célunk, hogy széles körben felhívjuk a figyelmet a Magyarország hosszú távú gazdasági-társadalmi fenntarthatóságát is szolgáló, példaértékű támogatói tevékenységekre és ezen keresztül ösztönözzük az üzleti szektor proaktív társadalmi szerepvállalását, valamint a három szektor közötti eredményes összefogást - mondta el Dr. Molnár Klára, a MAF igazgatója.

A pályázat bíráló bizottságában részt vesz Erős Antónia, az RTL Híradó műsorvezetője és Hargitai Lilla, a Médiaunió Alapítvány ügyvezetője is. További tagok Füzesy Tamás, az Erőforrás Alapítvány /United Way Magyarország ügyvezetője, Jakab Áron, a FRUIT OF CARE Nonprofit Kft. alapító ügyvezetője és Nagy Bálint, az IBS marketing tanszékének vezetője.

A MAF pályázatának döntőjében a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban a következő 13 vállalat programjai versenyeznek:

BASF Hungária Kft., Budapest Bank Zrt., Danone Kft., E.ON Hungária Zrt., Erste Bank Hungary Zrt., IFUA Horváth & Partners Kft., Invitel Távközlési Zrt., K&H Csoport, MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., METRO Kereskedelmi Kft., MOL Nyrt., OTP Bank Nyrt., Samsung Electronics Magyar Zrt.

A döntőbe jutott programok részletes listája a MAF weboldalán tekinthető meg.

A helyezéseket 2014. október 2-án a MAF „Amit mérünk, javulni fog!” szakmai konferenciájának záróeseményén jelentik be az Erste Bank Hungary Zrt. székházában tartott díjátadón.