2011. január 21.

2,6 millió magyar a Facebookon

A SocialBakers adatai alapján meghaladtuk a 2,6 millió Facebook-felhasználót. Szűk többségben vannak a férfiak, a 65+ korosztály 1%-a facebookozik.

A SocialBakers adatai alapján meghaladtuk a 2,6 millió Facebook-felhasználót. Szűk többségben vannak a férfiak, a 65+ korosztály 1%-a facebookozik.

Jelenleg 2 600 680 aktív felhasználója van itthon a közösségi oldalnak - derül ki a SocialBakers adataiból, melyeket a SocialTimes.hu szolgáltat Magyarországon. A két cég nemrégiben kötött megállapodása alapján a SocialTimes képviseli itthon a SocialBakerst. Ez a hírek és adatok közlésén túl a SocialBakers szolgáltatásainak honi értékesítését is magában foglalja.

A Facebook Ad Platformból származó adatok szerint a honi Facebook userek 48 százaléka nõ. A 18-35 éves korosztály 65 százalékban képviselteti magát a korosztály szerinti eloszlásban. 45 évnél idõsebb honfitársaink 9 százalékban vannak jelen a Facebookon, ezen belül a 65 éven felülieknek csak 1százalékát találjuk meg a közösségi oldalon.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

44 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.