2010. november 03.

20-ától ValóVilág4

November 20-án indítja el a ValóVilág negyedik szériáját az RTL Klub. A lényeg ugyanaz, a struktúra kicsit más.

November 20-án indítja el a ValóVilág negyedik szériáját az RTL Klub. A lényeg ugyanaz, a struktúra kicsit más.

Hat év után újra indul az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora, amelyben a nézők hónapokon át nyomon követhetik a Villalakók életét. November 20-tól kerül képernyőre az ország legnépszerűbb napi realityshowja, a ValóVilág. Hosszú találgatás után végre kiderül majd a műsorvezetők személye is. A beszavazó-showkon a nézők 42 jeltölt közül választják ki azt a 14-et, aki majd beköltözhet a ValóVillába, és a nézői szavazatok döntik majd el azt is, hogy ki hagyja el győztesként utoljára a Villát, és nyeri meg a főnyereményt: egy lakást, egy autót, egy luxus utazást, és havi 1 millió forintot egy éven át - közölték.

Az első adás során hat celeb költözik be néhány napra, hogy tesztelje a Villát a civil lakók előtt. Reality sztárok, többek között Gáspár Győző és Bea, Benkő Dániel, Voksán Virág és Tóth Gabi kalandjait követhetik majd a kukkolni vágyók. Szintén az első adásban lesz az első beszavazó-show.

A nézők számos újdonságra számíthatnak, a korábbi szériáktól eltérően a közönség most sokkal inkább részese lesz a történet alakításának. Az egyik újítás, hogy a beszavazó-showk során a nézők egy-egy karakter típusra szavaznak, egyik nap pl. három „bombanő” közül kell kiválaszatni a legszimpatikusabbat, a következő nap pedig három „okostojás” verseng majd a bejutásért – ígéri a csatorna.

 

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.