2012. október 01.

20 éves a Sport Autó

A Sport Auto az október 1-jén megjelent, 16 oldallal bővebb lapszámával és facebookos játékokkal ünnepli huszadik születésnapját.

Magyarország egyik legrégebbi autós magazinja, a Sport Auto az október 1-jén megjelent, 16 oldallal bővebb lapszámával és facebookos játékokkal ünnepli huszadik születésnapját.

A főként lóerőgazdag sport-, egyébként pedig prémiumautókra specializálódott magazin 1992 októberében jelent meg először, akkor még hatvan oldalon. Az újság nagyon hamar sikeres lett Magyarországon, úgyhogy gyorsan tudtak bővíteni, így elérve a mai napig kitartó 68 oldalas formátumot.

A tartalom gyakorlatilag alig, a külalak néha-néha felfrissült a két évtized alatt. A jubileumi számban terjedelmes összeállítást közölnek az elmúlt 20 esztendő legjellemzőbb sportautóiról és egyéb kiemelkedő eseményeiről, miközben a megszokott rovatok is megtalálhatók az októberi Sport Auto-ban: bemutatók, tesztek, tuningok, poszter, összehasonlítások, hírek, Forma–1, WRC... A jubileummal egy időben a Facebookon nyereményjátékokat is indítanak a szerkesztők, amelybe bárki bekapcsolódhat; még az újság sem feltétlenül szükséges hozzá.