2012. március 02.

20. születésnapját ünnepli a PC World

Jubileumi lapszámmal, abban sok érdekességgel és extra ajándékokkal ünnepli 20 éves évfordulóját a havilap.

1992-ben indult útjára Magyarország egyik meghatározó informatikai havilapja. Akkoriban még nem létezett világháló a mai formájában, és az x286-os gépek voltak népszerűek. A magazin azóta is fontos szerepet vállal abban, hogy érthetően és szórakoztató módon mutassa be az új technológiákat, készülékeket.

A tavalyi és az idei év fordulópont volt a magazin életében, hiszen az eddigi legnagyobb dizájnváltásra, illetve tartalomfrissítésre került sor, amelynek során a PC World visszatért a gyökereihez, és újraindította az első években hangsúlyos Mac rovatát.

A márciusi lapszám több érdekességgel és ajándékkal szolgál: a lap áttekintést ad, hogy mi történt az elmúlt 20 évben az IT területén, kiderül, hogy miknél és kiknél idősebb a PC World, valamint a lap mostani szerkesztői megszólaltatják az összes, eddigi főszerkesztőt. A DVD melléklet is különleges extrákkal jelentkezik.

A PC Worldöt az IDG Magyarország Kft. - az amerikai IDG hazai leányvállalata - jelenteti meg, évek óta a különböző szoftverek és kiegészítők mellett egy saját készítésű videós magazint is tartalmazó DVD melléklettel együtt. A magyar leányvállalat portfóliójába tartozik a PC Worldön kívül a GameStar és a Computerworld is, illetve több online brand, így a web4.hu is.

Címkék: idg pc world