2013. június 14.

200 órányi műsort vásárolt a Chello

A Chello Central Europe számos televíziós premiernek számító filmet és drámasorozatot is vásárolt a Power Corp.-tól.

A Chello Central Europe több mint 200 órányi műsort, köztük számos televíziós premiernek számító filmet és drámasorozatot vásárolt az egyesült királyságbeli Power Corporationtől. A megállapodás két csomagban tartalmaz tévéfilmeket és minisorozatokat, amelyeket Magyarországon a Film Mánia, valamint itthon és Romániában a Film Café csatorna tűz műsorra, 2013 júniusától folyamatosan.

A megállapodás két csomagban tartalmaz tévéfilmeket és minisorozatokat, amelyeket Magyarországon a Film Mánia, valamint itthon és Romániában a Film Café csatorna tűz műsorra, 2013 júniusától folyamatosan.

A megállapodás értelmében a Chello Central Europe filmes csatornáinak műsorát olyan díjnyertes alkotások gazdagítják mint a Golden Globe-díjas Az oroszlán télen Glenn Close-zal, az Emmy-díjjal jutalmazott Porrá zúzott álmok Christine Lahti főszereplésével, valamint A Bádogember, L. Frank Baum klasszikus Óz, a csodák csodája regényének szintén Emmy-díjas újraértelmezése. A megállapodás több karácsonyi filmet is tartalmaz, így például a Jacqueline Bisset főszereplésével készült Régimódi karácsonyt, egy szívmelengető történetet szerelemről és barátságról.

A műsorcsomag része A kincses sziget (Treasure Island) minisorozat, a klasszikus kalózregény ambíciózus adaptációja Eddie Izzarddal, Elijah Wooddal és Donald Sutherlanddel a főszerepben, valamint a Sohaország (Neverland), a közkedvelt Pán Péter-történet előzményeinek varázslatos megfilmesítése Rhys Ifans-szel, Anna Friellel és Bob Hoskins-szal a főszerepben. Mindkét alkotás premierjét a Film Café vetíti Romániában.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább építhetjük együttműködésünket a Powerrel. Izgalmas lehetőség ez arra, hogy olyan filmekkel egészítsük ki filmcsatornáink műsorkínálatát, mint a Sohaország, A kincses sziget és más színvonalas, exkluzív alkotások. Meggyőződésünk, hogy a minőségi televíziós műsorok ezen széles kínálata elnyeri nézőink tetszését” – nyilatkozta Radóczy Katalin, a Chello Central Europe programigazgatója.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

21 órája

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.