2016. január elsejétől kizárólagos szerződéssel az r-time veszi át a Viacom International Media Networks magyarországi portfóliójába tartozó csatornák reklámszpot értékesítését. A Viacom csatornák non-spot értékesítési feladatait a Viacom cégen belül kialakított struktúrában viszi tovább.

Jövő év elejétől így az r-time kereskedőház jelenlegi csatorna portfóliója a Comedy Central, a Paramount Channel, a VIVA, az MTV és a Nickelodeon csatornákkal fog bővülni.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Viacom, a magyar televíziós piac egyik legnagyobb szereplője minket választott kereskedelmi partnerének. Az r-time-nál mindig is a minőségi portfólió-építés játszotta a főszerepet, így a Viacom brandek már régóta vonzóak voltak számunkra. Az új csatornákkal növeljük portfóliónk sokszínűségét, olyan célcsoportokat is meg tudunk szólítani, akiknél eddig korlátozottan voltunk jelen" – nyilatkozta az együttműködésről Dudás Gergely, az r-time ügyvezető igazgatója.

Bartosz Witak, a Viacom International Media Networks Kelet-Közép-Európáért és Izraelért felelős vezérigazgatója (a képen) a megállapodás kapcsán elmondta: „Meggyőződésünk, hogy ez a partnerség a legjobb kínálatot biztosítja majd arra, hogy a hirdetők hatékonyan elérhessék a legkeresettebb 18-49-es nézői célcsoportot. A Viacom jelentős gyermekkorú és fiatal nézőtáborával teljessé váló mix üzleti partnereink legváltozatosabb kommunikációs igényei számára is teljes körű megoldást nyújt, és az együttműködés hosszabb távon megfelelő módon támogathatja a Viacom csoport további folyamatos növekedését.”

Rádiós pályázatok

14 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.