2017. április 03.

230 liter „vér” folyt el az Outcast felvételein

Eközben az asszisztensek a tűzhangyabolyokat irtották, a forgatási területet pedig egy kígyóbefogó igyekezett megtisztítani.

Robert Kirkman ördögűzős sorozata, az Outcast áprilisban folytatódik világszerte a FOX műsorán, a premier epizód a magyar nézőkhöz április 3-án megérkezik. A horrorsorozat dél-karolinai forgatásán számos érdekesség történt.

Rome, az 5544 lakosú nyugat-virginiai város, ahol a történet játszódik, csupán a sorozat világában létezik. A történet szerint Anderson tiszteletes vezeti a városka templomát, melynek falán az ördög graffiti formájában jelenik meg. Az atya rendszeresen megfordul a pókerasztalnál, ahol mindig ugyanazt az amerikai sört issza. A főszereplő, Kyle Barnes alakját az Outcast képregény illusztrátora, Paul Azaceta a saját bátyjáról mintázta. A sorozatban Kyle szerepét Patrick Fugit játssza, aki képzett thaiboksz-harcos, ezért filmjeiben ritkán használ kaszkadőrt. Patrick a különböző akcentusok utánzásához is kivállóan ért, és a forgatások alatt töbször is megviccelte a stábot. A segédrendező hangját olyan élethűen utánozza, hogy egyszer sikerült hamarabb végeznie a felvételekkel, mert a takarásban elkiáltotta magát, hogy „Patricknek mára ennyi volt.”

Patrick a második évadban csak egyetlen kelléket használ, egy kést. A gonoszt megformáló Brent Spinernél már több eszközt láthatunk, ám ő nem szívesen használta az előkészített kellékeket, inkább a saját fegyvereivel dolgozott. A forgatások alatt barátságok is köttettek: Patrick Fugit és a sorozatbeli lányát, Ambert alakító Maddy McGraw olyan jóban lettek, hogy a két évad között együtt utaztak el Disneylandbe.

Az Outcast második évadának első részét április 3-án 23 órakor, a további epizódokat hétfőnként 22 órakor vetíti a FOX.

Cseppben az élet

15 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.