2018. február 05.

24.hu: Felmondott az Echo TV hírigazgatója

Értesülések szerint a mai napon beadta a felmondását Mentes Katalin, az Echo TV hírigazgatója. A döntés oka egyelőre hivatalosan nem ismert.

Mentes Katalinnak egyébként mostanáig az élettársa, Szikszai Péter is a csatornánál dolgozott vezérigazgató-helyettesként, de Szikszai a napokban a Farkas Boglárka vezérigazgatóval kialakult személyes konfliktusa miatt távozott a tévétől - írja a 24.hu.

A portál kereste az ügyben a médiavállalatot, hogy ki látja el a tévé szakmai felügyeletét a vezetők távozása után, de csak egy hangpostarendszer fogadta őket.

A tévécsatorna egy éve került Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos tulajdonába Széles Gábortól. Nemrég újult meg a tévé, nézettsége 0,5-0,6 százalék körül van - írják.

A COMMENT:COM a hír kapcsán felidézi Mentes Katalin tavaly december 5-én tett nyilatkozatát az átalakított Echo TV indulásáról a Magyar Időknek: "Nem akartuk önmagunkat ismételni, a Célpont brandet sajnos amúgy is lejáratta a mostani Hír TV, már az oknyomozást is kiszervezték a Soros György anyagi támogatását élvező, balliberális Átlátszó.hu-nak. Az Echo TV ezzel szemben maga jár utána a témáknak. Az Informátor húszperces riportokban, átfogó témákkal foglalkozik, mint a migráció, az iszlám vallás hazai terjedése vagy Soros György magyarországi tevékenysége, de sok külföldi forgatást is szervezünk Európában, hogy bemutassuk a politikai törésvonalakat."

Címkék: média 24.hu echo tv

Lajos Mari a Nosalty kérésére kamerák elé állt

2019. április 17.

A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.