2019. február 06.

30 éves lett az Eurosport

A neves ünnep alkalmából az Eurosport és a Spotify egy közös 1989-es zenei sikerlistát is összeállított.

Az Eurosport február ötödikén ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját, ezen a napon indította el ugyanis első adását a csatorna.

Annak érdekében, hogy a rajongók jobban átélhessék azt a korszellemet, amiben az Eurosport megalakult, a csatorna a világ legnépszerűbb zenestreamelő szolgáltatásával, a Spotify-jal közösen indított digitális kampány keretein belül létrehozott egy microsite-ot, aminek a felkeresésével a látogatók a saját zenehallgatási szokásaik alapján létrehozott 1989-es lejátszási listákat hallgathatják meg. Annak, aki szeretne egy kicsit visszautazni az időben, az alábbi weboldal lesz a segítségére: eurosport.withspotify.com.

1989. február 5-én a European Broadcast Unionnal kötött megállapodást követően kezdte el sugározni adását az Eurosport csatorna a Sky Television-nél, széleskörű sporttartalmakkal, illetve angol, német és holland nyelvű közvetítésekkel. A csatorna az első egy hónapban olyan nívós sporteseményeket közvetített, mint az alpesisí-világbajnokság, bob világbajnokság, és műkorcsolya Európa-bajnokság.

Megújulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai

1 napja

2020. január 4-étől megújuló látványvilággal és tartalommal debütálnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén. A Hatoslottó élő számhúzása is átkerül a közmédia csatornájára.