2017. január 11.

34 meccset közvetít élőben a Sport TV

Január 11. és 29. között rendezik a 25. férfi kézilabda-világbajnokságot.

2017 januárjában Franciaország ad otthont a 25. férfi kézilabda-világbajnokságnak, amelyre a magyar válogatott is kvalifikálta magát Szerbia kétszeri legyőzésével. Nemzeti csapatunk az Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes Németországgal, az Eb-harmadik Horvátországgal, Chilével, Fehéroroszországgal és Szaúd-Arábiával szerepel egy hatosban, a csoportmeccseket Rouenben vívja.

A mieink számára pénteken indul el a dömping, és az első két napon rögtön a két legnehezebb csoportellenféllel, Németországgal és Horvátországgal játszunk. A Sport TV stábja a vb során végigkíséri a magyar csapatot, Matuz Krisztián és Borsos Attila Franciaországból kommentálja a magyar érdekeltségű meccseket, Ágai Kis András pedig exkluzív helyszíni riportokat készít. A Sport TV a magyar válogatott mérkőzései előtt 45 perces felvezető műsorral készül.

A vb-n a magyar válogatott mellett több csapatban is láthatjuk majd a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged játékosait, és persze pályára lépnek a kézilabda legnagyobb sztárjai. A nyitó meccsen rögtön a házigazda és vb-címvédő franciák kezdenek a szegedi közönség egyik kedvencét, Thiagus Petrust soraiban tudó brazilokkal. A finálét január 29-én rendezik Párizsban.

Cseppben az élet

1 napja

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.