2013. november 21.

3D, HD: brit bukta?

A legkevésbé sem kecsegtetőek azok az adatok, amelyek a britek tévézési szokásairól készült felmérésből származnak.

A legkevésbé sem kecsegtetőek azok az adatok, amelyek a britek tévézési szokásairól készült felmérésből származnak.

Kétezer szigetlakó megkérdezése során ugyanis kiderült: alig 23 százalékuk szerint elengedhetetlen a tévézéshez a HD-élmény, százból pedig csupán hárman vesznek meg azért, hogy három dimenzióban nézhessék odahaza a készüléket.

Ennél sokkal előrébb kerültek a listán az olyan opciók, mint az előfizetés-mentes szolgáltatás. Ezt 43 százalék tartotta fontosnak. A megállítható és visszatekerhető adás 32, az integrált on-demand szolgáltatás pedig 26 százalékot kapott.

Az adatok alapján a brit lakosság kereken kétharmadának van adásrögzítésre alkalmas vevőegysége, e csoport 87 százaléka pedig él is az eszköz nyújtotta lehetőségekkel.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.