2012. június 22.

3D csatorna a T-Home-nál

Az Antenna Hungária és a UPC mellett a Magyar Telekom is szerepelteti kínálatában a 3D-s közmédia csatornát.

Az Antenna Hungária és a UPC mellett a Magyar Telekom is szerepelteti kínálatában a 3D-s közmédia csatornát.

Július 2-ától augusztus 12-ig, azaz az olimpia alatt a T-Home összes digitális platformján is elérhető lesz az MTVA 3D csatornája, az m3D. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatónál az IPTV, az Interaktív Sat TV, a Sat TV és a Digitális Kábel TV szolgáltatást igénybevevők láthatják - megfelelő technológiai felszereltség mellett - a zömmel sporttal, de ezen felül ismeretterjesztő programokkal és zenével is jelentkező, napi 16 órában sugárzó csatornát.

Nemrégiben a UPC is bejelentette, hogy július 2-ától elérhető lesz kínálatában az m3D, amennyiben az előfizető HD csomaggal és megfelelő készülékkel rendelkezik. Az MTVA egyébként már június 25-én elindítja a kísérleti csatornát, akkor azonban még csak az Antenna Hungária megfelelő paraméterekkel bíró előfizetői láthatják.

 

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

2 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

2 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.