2010. szeptember 03.

3D-re gyúr a Bundesliga

Keresi a lehetőséget a német profi fociliga, hogyan ülhetne fel a háromdimenziós műsorszolgáltatás lassan induló vonatára.

Keresi a lehetőséget a német profi fociliga, hogyan ülhetne fel a háromdimenziós műsorszolgáltatás lassan induló vonatára.

„Különféle lehetőségeket vizsgálunk. Tárgyalásban vagyunk úgy a Sky-jal, mint a Telekommal arról, hogy fordulónként egy meccset 3D-s produkcióként kínáljunk” – mondta egy interjúban Christian Seifert ligafőnök. (Nemrégiben ez a két társaság nyerte el a fizetős tartalomszolgáltatók közül a közvetítési jogokat.)

A tervek szerint a szezon január 14-én induló második körétől jelentkeznének háromdimenziós közvetítéssel, amelynek gyártója a Bundesliga saját gyártócége, a Sportcast lenne.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

19 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.