2010. december 06.

4 milliószor 3D

Sokkal gyorsabban terjed majd el a világban a 3D televízió, mint a nagyfelbontású, de az idei eladások azért nem rengetik majd meg a piacot.

Sokkal gyorsabban terjed majd el a világban a 3D televízió, mint a nagyfelbontású, de az idei eladások azért nem rengetik majd meg a piacot.

Annak ellenére nem kapkodják a szetteket, hogy egy év alatt akár negyven százalékkal olcsóbbak is lehettek a készülékek. Mindennek ellenére csupán négymilliós eladást prognosztizálnak az idénre, ennek körülbelül harmada esik majd Nyugat-Európára. Jövőre viszont már a hárommilliót verdesi ez előrejelzések szerint a kontinens nyugat felének értékesítési mutatója.

Ez az értékesítési eredmény különösen ahhoz képest hangzik kiválónak, hogy – mnt arról portálunk korábban már beszámolt - május végéig körülbelül huszonötezer olyan lapostévé kelt el Európában, amely alkalmas háromdimenziós adás vételére.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.