2017. február 06.

40 órán át fog élőben közvetíteni az Eurosport

A St. Moritz-i alpesi sí világbajnokság élőben követhető a csatorna összes képernyőjén és platformján 2017. február 7-19. között.

A 13 napos világversenyt látványos közvetítéssel teszi még élvezetesebbé az Eurosport: a rajongók a több mint 40 órás élő közvetítés és napi összefoglalók során minden irányból és szemszögből követhetik a történéseket a 2017-es FIS alpesi sí világbajnokság sípályáján és azon kívül.

A csatorna a téli sportok legendás alakjával, Tina Maze-val bővítette szakértői csapatát. A négyszeres St. Moritz-győztes és kétszeres olimpiai aranyérmes sportoló lesz a Winter Sport Extra műsorban "Az Edző", aki szakmai elemzésével egy teljesen új betekintést nyújt majd a rajongók számára arról, ami a pályán és azon kívül történik.

Maze mellett Jonathan Edwards fogja vezetni az Eurosport napi összefoglalóit és a közelmúlt nagy versenyzői lesznek a vendégei az Eurosport helyszíni stúdiójának: Frank Wörndl (Németország), Urs Lehmann (Svájc), Hans Olsson (Svédország), Jean-Pierre Vidal (Franciaország), Gauthier de Thessier (Franciaország), Karen Putzer (Olaszország), Matteo Marsaglia (Olaszország), Finlay Mickel (Egyesült Királyság) és Nicolien Sauerbreij (Hollandia).