2017. július 17.

4G fejlesztések a vizes VB-re a Telekomtól

Emellett ideiglenes állomásokat építettek azokon a helyszíneken, ahol várhatóan a legnagyobb lesz az ott tartózkodó ügyfelek száma.

A látogatók magas száma, és a növekvő hang- és adatforgalom miatt mobilhálózati oldalon külön fejlesztéseket igényelt, hogy a Telekom a megszokott beszéd-, valamint adat le- és feltöltési minőséget tudja biztosítani az ügyfelek számára a vizes VB idején is. A Telekom ezért felbővítette a VB helyszínek környezetét, illetve a közlekedési csomópontokat ellátó állandó állomásainak kapacitását, ennek kapcsán a 375 Mbps elméleti letöltési sebességet lehetővé tevő állomásainak száma közel 50 db-ra nőtt.

Állandó fejlesztésként ellátta azokat a létesítményeket, melyek kiemelt szerepet kapnak a VB alatt, de eddig nem rendelkeztek dedikált mobil rendszerrel vagy teljesen új épületek: pl. nagykapacitású beltéri rendszert épített a vizes VB-re megépülő Duna Úszó Arénába, a Szőnyi úti uszodába és a Balatonfűzfői uszodába, valamint kapacitást bővített a Hajós Alfréd uszodában, a Tüske uszodakomplexumban és a Sportarénában is.

Elhunyt Baló György

4 órája

Évtizedeken át szerkesztett és vezetett közéleti-politikai műsorokat a köztévén és kereskedelmi csatornákon.