2012. január 02.

4G mobilnet a T-Mobile-tól

Január 1-jével indult a szolgáltatás, Budapest lakosságának kétötöde számára vált elérhetővé.

Január 1-jével indult a szolgáltatás, Budapest lakosságának kétötöde számára vált elérhetővé.

2012. január 1-jével elindította 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását a T-Mobile, miután lezárult a három hónapos tesztelés. Jelenleg Budapest tíz kerületének nagy részén lehet igánybe venni a 4G-s mobilnetet, ehhez LTE-képes eszközre és Net&Roll csomagra van szükség.

A hálózati ügyfélteszt októberi indulásakor a mobilhálózat Budapest III., IV., V., VI. VII., XII. és XIII. kerületének bizonyos részein működött, mára ezek mellett a II., XI. és XIV. kerületek nagy részét is lefedi. Ez azt jelenti, hogy az év végére nagyjából megháromszorozódott a 4G/LTE állomások száma, így a kereskedelmi indulás időpontjában Budapest lakosságának 40 százaléka számára elérhető az új technológia, beltéri használatra is. A tervek szerint a T-Mobile 2012-ben a főváros egész területét lefedi.

Címkék: 4g t-mobile mobilnet

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.