2014. szeptember 22.

50 millió NatGeo-követő

A National Geographic Channel nemrég megújított Facebook oldalával a világ második legnépszerűbb tévécsatornája lett a közösségi oldalon.

A National Geographic Channel nemrég megújított Facebook oldalával a világ második legnépszerűbb tévécsatornája lett a közösségi oldalon.

A National Geographic Channel 50 milliós rajongótáborával a Facebookon belül világszinten az 50 legnépszerűbb oldal közé került, és – az MTV után - a második legnépszerűbb tévécsatorna lett. Az 50 millió követőből a legtöbben Indiában, Mexikóban, Braziliában és az USA-ban lájkolták a csatorna Facebook oldalát.

A National Geographic Channel filmjei 171 országban, 48 különböző nyelven kerülnek bemutatásra, a csatorna műsora a világ több mint 440 millió háztartásában elérhető. A nézők és a rajongók teljes körű kiszolgálása érdekében a tévécsatorna néhány hónapja átszervezte és globalizálta Facebook oldalát. Ez alapján a NatGeo kedvelői számára automatikusan a tartózkodási hely szerint jelenik meg az oldal, így a felhasználó mindig a számára aktuális, helyi szintű információkat láthatja. Régiót váltani az oldal beállításaiban manuálisan is lehet.

„A megújult Facebook oldal lehetővé teszi számunkra, hogy rajongóinkkal helyi és globális szinten is megoszthassunk szórakoztató tartalmakat, lenyűgöző képeket, és a NatGeo kínálatával kapcsolatos legfontosabb információkat” – mondja Liz Dolan, a National Geographic Channels International marketing-igazgatója. Az 50 millió rajongó elérését egy különleges videóval köszönte meg követőinek a csatorna: