2014. augusztus 13.

50 millió dollárt fektetnek a BuzzFeedbe

A fiatal korcsoportra fókuszáló BuzzFeednél az Andreessen Horowitz kockázatitőke-társaság befektetése révén átszervezéseket terveznek.

A fiatal korcsoportra fókuszáló BuzzFeednél az Andreessen Horowitz kockázatitőke-társaság befektetése révén átszervezéseket terveznek.

Jonah Peretti vezérigazgató szerint ez a befektetés kiváló lehetőséget nyújt számukra a nagyszabású változások megvalósítására és a terjeszkedésre, hogy ezzel válhassanak a digitális média vezető márkájává. További terveik között szerepel a BuzzFeed nemzetközi jelenlétének bővítése, indiai, németországi, mexikói és japán irodák megnyitásával. A cég strukturális átszervezésével kialakuló új divíziók koordinálására az igazgatótanácsba bevettek olyan veteránokat is, mint az Andreessen Horowitz partnere, Chris Dixon. Az új csúcsokat megcélzó vállalat irányítási feladatait Perettivel együtt a társalapító, Ken Lerer végzi majd, aki a jövő sikerét a mobil- és videótechnológiában látja, ezért nagy hangsúlyt fektetnek majd a közösségi médiában való jelenlétükre.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Kétéves az NMHH Szélessáv.net oldala

1 napja

Az oldalt az NMHH azért hozta létre, hogy a széles sávú szolgáltatások főbb jellemzőit folyamatosan hitelesített adatbázis segítségével lehessen ellenőrizni.