Glenn Stearns milliárdos kalandjait a Discovery legújabb sorozatában, a Milliárdos álruhában című dokumentumfilmben kísérhetjük figyelemmel. Vajon 90 nap leforgása alatt sikerül létrehoznia egy milliós értékű vállalatot?

Glenn Stearns mindössze 100 dollárral a zsebében vág neki a Pennsylvania állambeli Erie-nek, ahol egy “Glenn Bryant” nevezetű hétköznapi embernek adja ki magát, aki az elmúlt 30 évet Amerika vállalati világában töltötte, de mindig is arról álmodott, hogy saját vállalkozása legyen. A tisztességes játék érdekében nem fogja felfedni valódi kilétét és kapcsolatait, valamint vagyonát sem használhatja. Csupán azokat az irányelveket, és módszereket veti be, amelyek mára milliárdossá tették. Útközben megosztja velünk azokat a gyakorlati praktikákat és tudást az elmúlt 30 évből, amelyekkel megcsinálta a maga szerencséjét - írják.

90 nap után Glenn felfedi valódi önmagát, és megfűszerezi a játékot – a legjobban teljesítő csapattagok részvényt kapnak az új cégben, és kulcsfontosságú szerepet annak működtetésében. Egy pártatlan pénzügyi szakértő szintén meg fogja becsülni az új vállalat értékét, hogy lássák sikerült-e elérniük a kitűzött célt. Ha egymillió dollár szűkében lesznek, Glenn a saját zsebéből fogja kipótolni az összeget az üzlethez. Így függetlenül attól, hogy Glenn kihívása sikeres lesz, vagy sem, azok az emberek mindenképp nyernek, akik segítettek neki a semmiből összehozni egy üzletet.

A nézők legelőször szeptember 5-én, 20.00 órakor találkozhatnak a nagyszívű milliárdossal a Discovery Channel műsorán!