Új kereskedelmi igazgató az ATV-nél

Új kereskedelmi igazgató az ATV-nél
2019. június 17.

Zájer Attila lett az ATV és az ATV Spirit új kereskedelmi igazgatója. A szakember korábban a Tv2 Csoport ügyfélkapcsolati igazgatói pozícióját látta el. Az ATV eddigi kereskedelmi igazgatója, Lukács Csilla ezentúl az ATV és az ATV Spirit terjesztési igazgatójaként dolgozik.

Puskás Peti a legnépszerűbb ökoharcos

Puskás Peti a legnépszerűbb ökoharcos
2019. június 17.

A rendezvényen a hazai közösségi média meghatározó szereplői ünnepeltek, hiszen a közel két hónapos kampány után kihirdették a kilenc kategória győzteseit. Többek között Iszak Eszti, Kulcsár Edina, Puskás Peti és Henry Kettner is díjat vehetett át.

Képek a 2019-es MédiapiacON konferenciáról

Képek a 2019-es MédiapiacON konferenciáról
2019. június 14.

Ezekkel a képekkel is szeretnénk megköszönni minden támogatónknak, előadónknak, moderátorunknak és résztvevő kedves vendégünknek, hogy jelenlétével megtisztelte a 2019-es MédiapiacON konferenciát.

Krizsó Szilvia: „Az életben olykor szükséges hazardírozni”

Krizsó Szilvia: „Az életben olykor szükséges hazardírozni”
Tóth Olivér2019. június 14.

Évekig közéleti személyiségeket, többnyire politikusokat kérdezett, később a művészeti és a gazdasági élet elismert szereplőivel a fent és a lent viszonylagosságáról beszélgetett, napjainkban pedig ismét egy színházi produkcióban vesz részt, igaz, nem úgy, ahogy kislányként tervezte. De ezt nem bánja sem a közönsége, sem maga Krizsó Szilvia.

Új sorozat az RTL Spike-on!

Új sorozat az RTL Spike-on!
2019. június 20.

Június 21-én, pénteken országos premierrel, A becsület védelmében sorozattal várja a krimirajongókataz RTL Spike. A két részből álló, feszült és csavaros kétrészes film a brit rendőrség korrupt ügyeit állítja középpontba, ahol szövevényes és fordulatos nyomozásoknak lehetnek szemtanúi a nézők.

A kép itt tekinthető meg

A végtelen szerelmesei

2019. július 8.

Az HBO az Apollo-program keretében megvalósított Holdra szállás 50. évfordulóját az 1998-as, Emmy-díjas A végtelen szerelmesei – Az Apolló-program című minisorozat ismétlésével ünnepli.

Elhunyt Jálics Kinga

2019. július 8.

A Film Színház Muzsika egykori főszerkesztője, a Magyar Katolikus Rádió munkatársa volt.

Megbírságolt egy kalocsai televíziót az NMHH

2019. július 5.

Hálózatba kapcsolódásnak minősül, ha egy televíziós műsor alatt más rádió adása szól, ezért egy képújsághoz engedély nélkül sugárzott rádióműsor miatt bírságot rótt ki az NMHH Médiatanácsa e heti ülésén.

The brand will probably last forever, but it would be depressing if we didn’t move with the times. The world has changed and Playboy is as relevant now as it was in the ’70s. Now I can draw from older times that tapped into culture. You look back at the lad magazines of the ’90s and it’s hard to believe we got away with that kind of design. I think this is an exciting time for us to embrace what Playboy is about. Now we are trying to use younger, cooler photographers that use film. We use female photographers who take the best pictures of women because they understand them. - Chris Deacon, kreatív igazgató, Playboy