2013. július 03.

A 444.hu az Adaptive Media portfoliójában

Uj Péterék projektje járt már 120 ezer napi látogató felett is, ezt monetizálnák.

Uj Péterék projektje járt már 120 ezer napi látogató felett is, ezt monetizálnák.

Az Adaptive Media értékesíti a 444.hu reklámfelületeit, miután megállapodott a site-ot jegyző Magyar Jeti Zrt.-vel. A site közlése szerint volt már olyan napjuk, amikor meghaladta a 120 ezret a látogatók száma, a Facebookon pedig 23 ezer követőjük van. A sales house-t meghívásos tenderen választották ki, az indulók között volt a győztes mellett az Origo és a Sanoma Media is. A többhetes tárgyalási folyamat második szakaszát már a Ringier-től a cég élére igazolt Kardos Gábor irányította.

"Nagy eredmény és komoly lehetőség, hogy a !!444!!! alig pár hét alatt fel tudott kerülni a médiapiaci térképre, tartalom és brand szempontjából is ismertté vált. Úgy tűnik, sikerült némi friss lendületet hozni a médiapiacra.Olyan sales megállapodásra törekedtünk, amivel hasonlóan dinamikus lehet az építkezés következő szakasza is. Remek, hogy az Adaptive-val sikerült szövetkeznünk: a tudást és a szakmai kreativitást kerestük, bennük mindkettőt megtaláltuk. Izgalmas lesz, amit együtt ajánlunk majd a partnereinknek" - mondta el Kardos Gábor.

"Nagyon komoly izgalommal készülünk a 444.hu piaci bevezetésére. Olyan kiadvány van a kezünkben, ami formájában és tartalmában is egyedülálló lehetőségeket nyújt a közös munkára, igazán újszerű hirdetési koncepciók kialakítására és piaci bevezetésére. Ahogy az Uj Péter-féle csapatban benne van a hazai netes újságírás radikális megújításának reális lehetősége, úgy velük együttműködve előttünk is nyitva áll a digitális hirdetési eszköztár forradalmasítása" - tette hozzá Szabó Ákos, az Adaptive Media értékesítési és üzletfejlesztési vezetője.