2018. március 09.

A 90.9 Jazzy Rádió keresi új főműsorvezetőjét

2018. március 15-től távozik a 90.9 Jazzy Rádió délutáni, Happy Hours c. műsor műsorvezetője Pachmann Péter.

A 90.9 Jazzy Rádió március elejétől „Úgyis megtalálunk!” című print, online és social media kampány segítségével keresi új főműsorvezetőjét, akit a következő kritériumok alapján választanak ki:

- legyen médiás tapasztalata

- szívvel-lélekkel szeresse, amit csinál

- strapabírás (napi szintű műsorvezetés)

A „leendő kollégánk” jelentkezését a megtalalunk@jazzy.hu e-mailcímre várja a rádió.

Március közepétől Pachmann Péter helyett a 90.9 Jazzy Rádió műsorvezetői veszik át a Happy Hours-t, minden héten felváltva vezetik majd a rádió leghallgatottabb műsorát.

A Happy Hours a 90.9 Jazzy Rádió délutáni élő műsora, amelyben könnyed témákat, információkat és kellemes beszélgetéseket hallhatnak minden hétköznap 17-19 óráig a hallgatók. Meghívott vendégek szinte minden esetben híres zenészek, színészek, közéleti személyiségek.

A stílusos, igényes muzsikákat kedvelő hallgatók örömére a 90.9 Jazzy Rádió 2007. február 14-én indult el Budapesten. A 90.9 Jazzy Rádió finomra hangolt zenei stílusával, érdekes, intellektuális műsoraival olyan rádiós unikumot hozott létre, mely része a művelt, nyitott gondolkodású emberek életének.

A rádió reklámidejének értékesítését a Target Media végzi, mint ahogy a www.jazzy.hu weboldalét is.

Két újabb HD csatornával bővül a UPC Direct kínálata

20 órája

Újabb HD csatornákkal bővíti programpalettáját a UPC Direct. Az RTL Magyarországgal kötött megállapodás keretében május 27-től az RTLII HD a 126., a Film+ HD pedig a 127. pozíción színesíti a HD kínálatot.