2014. október 06.

A BL-döntőig kísérné a DIGI Sport az MKB-MVM Veszprémet

A DIGI az idei szezonban is kiemelt támogatói partnere a csapatnak, amely ismét legalább a négy közé kerülne.

A DIGI az idei szezonban is kiemelt támogatói partnere a csapatnak, amely ismét legalább a négy közé kerülne.

A DIGI-nél hagyomány, hogy évről-évre támogatja a magyar kézilabdacsapatokat. A DIGI Sport közvetítései között az UEFA Bajnokok Ligája és az EHF Bajnokok Ligája kiemelt pozíciót élvez. Az európai kézilabda versenysorozatok a magyar csapatok és a hazai sikerek miatt azonban különösen közel áll a sportcsatornához, amelyen a szurkolók az eddigi szezonok során élőben követhettek olyan sikereket, mint a Veszprém tavalyi Final Four részvétele, a Győr BL címvédése és a Szeged EHF-kupa győzelme.

Az elmúlt évek során a DIGI és a DIGI Sport szinte összefonódott az MKB-MVM Veszprém csapatával. A 2012/2013-as idény rövid távú és a 2013/2014-es szezon hosszú távú együttműködését követően, a DIGI és a DIGI Sport 2014/2015-ös évben is kiemelt szponzora és médiatámogatója lett az MKB-MVM Veszprémnek.

A felek közös sajtótájékoztatón ünnepelték a további együttműködést, ahol Nagy László, valamint Antonio Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém csapatkapitánya és vezetőedzője, továbbá Kállai Annamária, a DIGI marketing managere és Egri Viktor, a DIGI Sport kommentátora vettek részt.

„A DIGI Sport szívügye az egyik kiemelkedő sikersportág, a kézilabda és a magyar együttesek támogatása. Az elmúlt évek során a Veszprém bebizonyította, hogy helye van a világ élvonalában, és a minél sikeresebb szerepléshez a DIGI és a DIGI Sport továbbra is minden támogatást megad. A szponzori partnerség mellett kitüntetett figyelmet és médiatámogatást adunk a nemzetközi porondon küzdő magyar csapatoknak, így az MKB-MVM Veszprém minden Bajnokok Ligája mérkőzése élőben kerül a DIGI Sport1 és a DIGI Sport 2 képernyőjére” – mondta Kállai Annamária.