2012. január 11.

A CEMP értékesíti az MTVA online felületeit

A megállapodás 2012. januárjával indult, az EvoMediát váltotta a sales house.

A megállapodás 2012. januárjával indult, az EvoMediát váltotta a sales house.

2012-ben a CEMP Sales House (CSH) értékesíti az MTVA online kiadványainak, azaz többek között a hirado.hu, az mtv videótár, a radio.hu és a dunatv.hu hirdetési felületeit. A CSH a megbízást egy 2011-ben kiírt tenderen nyerte el hat induló közül, s most az EvoMedia Sales House-t váltja.

"Az MTVA nemcsak a látogatottsági adatok növelésére törekszik a közmédia online portfólió kapcsán, hanem a pénzügyi bevételek maximalizálására is, erre különösen jó évnek tűnik a 2012-es esztendő. Az idei prémium tartalmak, a foci eb, az olimpia, valamint az induló új, és sikeres korábbi műsorok a garanciaként szolgálnak majd, hogy ez meg is valósuljon" - mondta el Schatz Péter, az MTVA Sales House igazgatója.

Ziegler Gábor, a CSH kereskedelmi igazgatója hozzátette: az MTVA site-ok bevonásával a CEMP Sales House tovább erősödik a magas státuszú, nagy vásárlóerejű felhasználók elérésében. "A CEMP Sales House-nál alkalmazott értékesítési stratégia és image-fókuszú, új hirdetési formátumok bevezetése tovább erősíti majd mind a CEMP, mind az MTVA kiadványok piaci pozícióját és elősegíti a bevételek növelését" - nyilatkozta.