2013. május 30.

A CEMP-hez kerül a Port.hu értékesítése

2014-től él a megbízás, a CEMP Sales House az Adaptive Mediát váltja.

2014-től él a megbízás, a CEMP Sales House az Adaptive Mediát váltja.

2014. január 1-jétől a CEMP Sales House (CSH) értékesíti a Port.hu reklámfelületeit. A CSH az Index-csoport értékesítője, így a Port.hu többek között az Index, a Blog.hu, a Totalcar, a Velvet és a Dívány mellé kerül a portfolióba.

"A havonta 1,5 millió valós felhasználót elérő Port.hu-val egy megkerülhetetlen, a kultúra és programajánlás területén piacvezető kiadvánnyal bővül a CSH termékköre. A Port.hu magas státuszú közönségét és népszerű branding hirdetési formátumait tekintve is tökéletesen illeszkedik a CEMP Sales House stratégiai törekvéseihez" - nyilatkozta Ziegler Gábor, a CSH kereskedelmi igazgatója.

A sales house az Adaptive Mediát váltja a megbízáson. A Port.hu-Adaptive Media együttműködés keretében mutatkozott be például 2011 szeptemberében a Flipside formátum.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.