2013. május 30.

A CEMP-hez kerül a Port.hu értékesítése

2014-től él a megbízás, a CEMP Sales House az Adaptive Mediát váltja.

2014-től él a megbízás, a CEMP Sales House az Adaptive Mediát váltja.

2014. január 1-jétől a CEMP Sales House (CSH) értékesíti a Port.hu reklámfelületeit. A CSH az Index-csoport értékesítője, így a Port.hu többek között az Index, a Blog.hu, a Totalcar, a Velvet és a Dívány mellé kerül a portfolióba.

"A havonta 1,5 millió valós felhasználót elérő Port.hu-val egy megkerülhetetlen, a kultúra és programajánlás területén piacvezető kiadvánnyal bővül a CSH termékköre. A Port.hu magas státuszú közönségét és népszerű branding hirdetési formátumait tekintve is tökéletesen illeszkedik a CEMP Sales House stratégiai törekvéseihez" - nyilatkozta Ziegler Gábor, a CSH kereskedelmi igazgatója.

A sales house az Adaptive Mediát váltja a megbízáson. A Port.hu-Adaptive Media együttműködés keretében mutatkozott be például 2011 szeptemberében a Flipside formátum.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

4 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

6 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.