Igazgatósági tag lett a Mediaworks volt vezérigazgatója.

Megváltozott a napokban a Spéder Zoltán tulajdonában lévő CEMP (Közép-Európai Médiaszolgáltató Zrt.) igazgatóságának összetétele – tudta meg a 24.hu cégbírósági forrásból.

A változás során az Index.hu volt, és az Inforádió, valamint a napi.hu és több más médium jelenlegi anyavállalatának igazgatóságából távozott az ott 2010 óta igazgatósági tagként jelenlévő Balogh Gabriella. Új igazgatósági tagként megérkezett a CEMP-hez Rónai Balázs, aki rögtön önálló aláírási jogosultságot is kapott.

2015-ben Rónai vette át az akkor még a Népszabadságot is megjelentető, még Heinrich Pecina osztrák pénzember nevén lévő Mediaworks Hungary irányítását az akkor távozó Mihók Attilától. Rónai Balázs ezután 2016 októberéig vezérigazgatóként irányította a médiavállalatot, de annak éléről a Népszabadság bezárásáról hozott tulajdonosi döntés bejelentésekor, saját kérésére távozott.

Megújulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai

22 órája

2020. január 4-étől megújuló látványvilággal és tartalommal debütálnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén. A Hatoslottó élő számhúzása is átkerül a közmédia csatornájára.