2013. április 11.

A Chello terjeszti a ShortsTV-t

A megállapodás régiónkra vonatkozik. A nézők új HD-tartalmakhoz juthatnak.

A megállapodás régiónkra vonatkozik. A nézők új HD-tartalmakhoz juthatnak.

A Chello Central Europe terjeszti a rövidfilmekre specializálódott Shorts TV HD-változatát a magyar, a lengyel, a cseh, a szlovák, a bolgár és a nyugat-balkáni piacokon. A csatorna Romániában már március óta fogható, ott más a partner. A megállapodásra azért került sor, mert "a régióban folyamatosan nő az igény a modern multimédiás jogokra és ezzel együtt a vonzó televíziós tartalomra."

"Igazán pozívak a visszajelzések a korábban a Romtelecommal közös csatornaindításról a régióban. Örömmel tölt el bennünket, hogy a Chellót a partnereink között tudhatjuk, mert óriási tapasztalattal rendelkezik a közép-kelet-európai térségben" - nyilatkozta Carter Pilcher, a ShortsTV vezérigazgatója.

"Optimálisan fogjuk tudni támogatni a ShortsTV közép-kelet-európai fejlesztési céljait. A Chello csapata sokrétű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi szórakoztató csatornák helyi változatainak kidolgozásában és terjesztésében a vezető platformokon Közép-Kelet-Európa minden részén" - tette hozzá Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója.

A ShortsTV olyan HD-csatorna, amely kifejezetten rövidfilmeket tűz műsorára a hét minden napján, napi 24 órában. 2012 áprilisában indult, s ma már több mint 8 millió előfizető számára érhető el Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Törökországban, Romániában és Kelet-Afrikában. A HD programok olyan különböző műsortípusokra oszlanak, mint Sztárok a Shortson, A legjobb fesztiválok, valamint Animáció.