2014. október 06.

A Da Vinci Learning a MinDig TV-n is elérhető

A családi ismeretterjesztő csatorna ezáltal 50.000-rel több háztartásba juthat el, mint eddig.

A családi ismeretterjesztő csatorna ezáltal 50.000-rel több háztartásba juthat el, mint eddig.

Új szereplő lép a Da Vinci Learning magyarországi operátorainak sorába. A csatorna ezentúl az Antenna Hungária fizetős digitális földfelszíni platformján, a MinDig TV Extra Családi csomagjában is elérhető. Ezzel a Da Vinci Learning hazai előfizetőinek száma 50.000-rel nő.

„A MinDigTV a tudatos és tervezett tévénézést pártolja az időrabló távirányító-kapcsolgatás helyett, ezért a „csatornák tengerében” igyekszünk olyan csatornákat felvenni a kínálatba, melyek szerintünk hozzáadott értékkel bírnak. Ilyen az oktatási célú Da Vinci Learning is, mely október elejétől kerül fel a kínálatunkba” – mondta el Tóth András, az Antenna Hungária kommunikációs vezetője.

A Da Vinci Learning díjnyertes oktató és ismeretterjesztő sorozatokat kínál, melyek elsősorban a gyermek nézőket tanítják szórakoztató módon többek között az állatokról, művészetekről, az emberi testről, történelemről, és minden olyan témáról, ami inspirálja őket. Erőszakmentes szellemisége révén a Da Vinci Learning biztonságos tévézést nyújt, és valóban örömteli tanulást jelent.

A Time és a Bloomberg újságírója a Times élén

11 órája

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó gazdasági hírügynökség, a Time és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a lap főszerkesztői székébe az új tulajdonos.

Újságot ad ki a Facebook

11 órája

Miért dönt úgy a legnagyobb közösségi hálózat, hogy a print piacon is megveti a lábát?