2014. október 13.

A Discovery Science a tudomány világnapját ünnepli

Idén a csatorna csatlakozik az UNESCO által kezdeményezett Tudomány Világnapjához, mely a tudomány értékeire hívja fel a figyelmet világszert

Az idei évben a csatorna csatlakozik az UNESCO által kezdeményezett Tudomány Világnapjához, mely a tudomány értékeire hívja fel a figyelmet világszerte.

Ennek részeként a Discovery Science a brit mikrobiológus, Milton Wainwright földön kívüli élet kutatásában végzett munkáját is támogatja és – valószínűleg elsőként a kereskedelmi csatornák közül – az űrbe juttatja a csatorna logóját egy ballon segítségével.

November 3-án debütál az új on-air arculat, melynek középpontjában a logó öt új változata áll, tükrözve a csatornán látható műsorok főbb témaköreit.

A csatorna ezen kívül különleges műsor-összeállítással és egy páneurópai közönségversennyel is készül a Tudomány Világnapjára.

Új rekord a Sport TV-n

11 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.