2014. október 13.

A Discovery Science a tudomány világnapját ünnepli

Idén a csatorna csatlakozik az UNESCO által kezdeményezett Tudomány Világnapjához, mely a tudomány értékeire hívja fel a figyelmet világszert

Az idei évben a csatorna csatlakozik az UNESCO által kezdeményezett Tudomány Világnapjához, mely a tudomány értékeire hívja fel a figyelmet világszerte.

Ennek részeként a Discovery Science a brit mikrobiológus, Milton Wainwright földön kívüli élet kutatásában végzett munkáját is támogatja és – valószínűleg elsőként a kereskedelmi csatornák közül – az űrbe juttatja a csatorna logóját egy ballon segítségével.

November 3-án debütál az új on-air arculat, melynek középpontjában a logó öt új változata áll, tükrözve a csatornán látható műsorok főbb témaköreit.

A csatorna ezen kívül különleges műsor-összeállítással és egy páneurópai közönségversennyel is készül a Tudomány Világnapjára.

A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte az első válogatót

6 órája

A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a tévénézők szavazataival Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe.