2012. február 07.

A Disneynél az RTL nyert

Filmszerződéssel erősítheti németországi pozícióit az RTL-csoport, megfricskázva ezzel a nagy vetélytárs, a ProSiebenSat.1 orrát.

Filmszerződéssel erősítheti németországi pozícióit az RTL-csoport, megfricskázva ezzel a nagy vetélytárs, a ProSiebenSat.1 orrát.

Vonzó hollywoodi film- és tévéműsor-csomagot vett ugyanis az RTL-csoport a Disneytől, miután rálicitált a konkurens ajánlatára. A Németországban a következő három esztendőben képernyőre, illetve mozivászonra vihető csomag árát ugyan nem hozták nyilvánosságra, de szakmai bennfentesekre hivatkozó sajtóhírek szerint euró-százmilliós summáról lehet szó.

Emlékeztetnek ugyanakkor arra: a cégcsoport így a töredékét kell, hogy műsorra fordítsa, mintha maga gyártaná le ugyanezeket a produkciókat. A pakkban Disney-, Dreamworks-, Marvel- és Pixar-alkotások egyaránt helyet kaptak.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

1 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

2 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.