2017. március 24.

A DoQ a DIGI TV-n

Bekerült a DIGI digitális alapcsomagjába a DoQ dokumentumfilmes csatorna.

A csatorna így már elérhető minden kábeles DIGI TV előfizető számára, ami azt jelenti, hogy műsorait hazánkban már közel 2 millióan láthatják.

A Tematic Media Grouphoz tartozó DoQ, a dokumentumfilmek új generációját mutatja be. A csatorna a hét minden napján 0 órától 24 óráig kínál programokat azok számára, akik szeretnék megismerni a múlt, jelen és jövő titkait. A HD minőségű dokurealityk mellett bemutat háborús frontvonalakon készült archív felvételeket és animációs technikával rekonstruált csatajeleneteket is.

A Tematic Media Group portfóliójába tartozik a DoQ mellett a The Fishing&Hunting Channel, a Sláger TV és a 103.9 Sláger FM.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.