2014. június 16.

A FOX a MinDig TV Extra kínálatában

A tesztsugárzás megkezdésével a FOX az első olyan program, mely az Antenna Hungária új, D jelű multiplexén kap helyet.

A tesztsugárzás megkezdésével a FOX az első olyan program, mely az Antenna Hungária új, D jelű multiplexén kap helyet.

2014. június 16-ától a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában megkezdődik a FOX tesztsugárzása, és 2014. augusztus 31-ig minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára elérhető lesz. A nyár folyamán tovább bővül a FOX lefedettsége, 2014. szeptember 1-től a csatorna megjelenik a digitális földfelszíni televíziós platformon, a MinDig TV Extra Családi csomagjában lesz elérhető.

A Fox International Channels hazánkban a NatGeo, NatGeo HD, NatGeo Wild (HD) és Baby TV csatornáival volt korábban jelen, 2014. februárban pedig olyan sorozatokkal indította el a FOX televíziós csatornát, mint a The Walking Dead, vagy a Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus film. A FOX a 20th Century Fox olyan új sorozatait is elhozta a magyar nézőknek, mint Az Álmosvölgy legendája vagy a Krízis Gillian Anderson főszereplésével; a 24 legújabb szezonja és A Simpson család 25., jubileumi évada.

Az év második felében érkezik A híd című krimi második évada, a The Walking Dead 4., majd csupán néhány nappal az amerikai premiert követően az 5. évada is. A 2015-ös évre várható a Da Vinci démonai 3. szériája és a Twin Peaks sorozathoz hasonló hangulatú, új sorozat, a Wayward Pines, melynek egyik epizódját Antal Nimród rendező neve fémjelzi.

Film készül a Ford és a Ferrari párharcáról

1 órája

Matt Damon és Christian Bale Oscar-díjas amerikai színészek főszereplésével forgatják azt az egyelőre cím nélküli filmet, mely a Ford és a Ferrari hatvanas évekbeli vetélkedéséről szól és jövő június végén mutatják be.

Az új Jurassic-film nyerte a hétvégét

1 órája

Könnyedén nyert a Jurassic World: Bukott birodalom az észak-amerikai mozik jegypénztárainál, 150 millió dollárért (42 milliárd forintért )váltottak rá jegyet a nyitó hétvégén.