2016. május 17.

A FOX csatornával erősít a UPC Direct

A FOX a mai naptól érhető el a Medium HD TV, Plus HD TV és a HD Pak csomagokban. A Plus TV csomag előfizetői számára a csatorna július 18-án kerül bevezetésre.

A sorozatairól ismert FOX - amely többek között a legendás The Walking Dead-nek is otthont ad-, a 41-es programhelyen lesz megtalálható a UPC Direct fent nevezett csomagjaiban. A csatornabővítés kiemelt jelentőségű, hiszen a UPC Direct előfizetői körében végzett országos kutatásból kiderült, hogy ez a nézők által egyik leginkább várt csatorna.

„Több innovációt ígértünk erre az évre, a FOX is egy az izgalmas újításaink közül. A 2015. év végét a kombinált (triple-play) szolgáltatáscsomag bevezetése fémjelezte. Idén tavasszal a folyamatos fejlődés jegyében HD csatornáinkat alapcsomagjainkba integráltuk, így lehetővé téve, hogy előfizetőink a valódi HD minőség előnyeit élvezzék. Emellett olyan új, izgalmas tartalmakat is elérhetővé teszünk, mint amelyet a FOX csatorna fog jelenteni” – mondta el Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke.

A bejelentés kapcsán a UPC Direct Facebook játékot hirdet május 19-23. között a facebook.com/UPCDirectHU oldalon. A játékban résztvevők FOX ajándékcsomagot, széldzsekit és egy a The Walking Dead sorozathoz kapcsolódó figurát nyerhetnek.