2011. március 10.

A Facebookon mozizik a Warner Bros

Hamarosan nagyfilmeket is kölcsönözhetünk a közösségi oldalon keresztül. A Warner Bros egy alkalmazáson keresztül kínál mozikat a felhasználóknak.

Hamarosan nagyfilmeket is kölcsönözhetünk a közösségi oldalon keresztül. A Warner Bros ugyanis egy alkalmazáson keresztül kínál mozikat a több mint félmilliárd felhasználónak.

Már két filmet ki is választottak kísérletképpen és a Le Figaro beszámolója szerint a Facebook Credits virtuális számlapénz-rendszerén keresztül történne a kölcsönzési díj elszámolása : 30 kreditpontért, azaz mintegy 3 dollárnak megfelelő összegért lehetne 48 órán át nézni a Facebookon a Warner filmjeit. A filmnézési lehetőségért a közösségi oldalnak mintegy 30 százalékos jutalék állna házhoz.

A "Facebook-moziban" az elsők között a Batman - A sötét lovag, illetve az Eredet című filmeket lehet a tervek szerint ilyen módon megtekinteni. A választás nem véletlen, hiszen például az előbbi mozit mintegy 4 millióan lájkolták már a Facebookon. Ez a "kedvelési szám" már a Warner ingerküszöbét is átüti, s minden valószínűség szerint hasonló teljesítményt nyújtó filmek kerülhetnek a későbbiekben is a közösségi kínálatba.

 

Címkék: facebook warner