2019. május 03.

A Forbes elitjében az NFL-szakkommentátor

Bencsics Márk, a Sport TV NFL-szakkommentátora, a Budapest Wolves quarterbackje bekerült a Forbes magazin „30 sikeres magyar 30 alatt” című összeállításába.

„Amikor először láttam a mailt, csak annyit tudtam kérdezni, hogy ez most komoly? Aztán kiderült, hogy igen” – mondta Bencsics Márk azzal kapcsolatban, hogy miképp tudta meg, ő is felfért a Forbes összeállításába. Az a társaság, amelybe a Sport TV NFL-szakkommentátora, a Budapest Wolves quarterbackje bekerült, valóban elit, hiszen benne van az RTL Klub Cápák között című műsorából ismert kockázatitőke-befektető Apró Anna, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatójaként dolgozó ifj. Richter József, a Red Bull Salzburgban futballozó, egyes források szerint már most 30 millió euróra taksált Szoboszlai Dominik vagy Rujder Vivien színművész - írja a csatorna.

„Jó érzés, hogy bekerültem, de nem hinném, hogy itt kellene lennem. De úgy tűnik, mindenféle irányból válogattak. Annak viszont nagyon örülök, hogy úgy tűnik, a befektetett munkának megvan az eredménye” – fogalmazott Márk.

Arra a kérdésre, hogy vajon inkább a tévés szereplésének vagy a pályán mutatott teljesítménynek köszönhető az elismerés, így felelt: „Az egyik hatással volt a másikra. Ha nem kezdek el focizni, akkor biztosan nem kerestek meg, hogy legyek szakkommentátor a Sport TV-ben. Ráadásul a szakkommentátori munkából lettek újabb ágak is, a 4th and long podcast vagy a Trash Talk, így egy komplex munka jött létre.”