2018. január 23.

A History bemelegít a világbajnokságra

Patrick Vien, az A+E Networks International ügyvezető igazgatója bejelentette A FUTBALL TÖRTÉNETE című 14 napos, napi 24 órás, világszerte látható, mega-televíziós eseményt.

A Futbal története című műsort a világ több mint 160 országában mutatják be, többek között Magyarországon, Bulgáriában, Horvátországban, Szerbiában, Csehországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Oroszországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Japánban, Koreában, Brazíliában, valamint Afrika, Latin Amerika és Délkelet-Ázsia számos országában is.

A 14 napos program során a History bemutat egy sor eredeti, prémium kategóriás dokumentumfilmsorozatot, valamint több rövidfilmet, amelyeket korábbi világbajnokságok gondosan válogatott felvételeivel egészítenek ki. A Futbal Története műsoraiban David Villa mellett számos további elismert játékos, edző, újságíró és más szakértő mutatja be a világ legnépszerűbb sportját különböző nézőpontokból.

A műsor mindezek mellett rendkívüli lehetőséget nyújt a rajongóknak arra, hogy új és izgalmas módon legyenek részesei a csatornán futó műsornak. A közösségi médiában futó felmérések, szakértői interjúk, viták és interaktív beszélgetések segítségével a nézők párbeszédet folytathatnak a sport legbefolyásosabb szereplőivel, vezetőivel és átélhetik a futball legemlékezetesebb pillanatait.

Patrick Vien ügyvezető elmondta: „A Futbal története magával ragadó televíziós esemény, amely olyan különleges időszakban kerül a képernyőkre, mint a világbajnokság, amikor az egész világ lakosságát összekapcsolja a sport iránti szenvedély. Ez a History történetének eddigi legnagyobb globális programja, és büszke vagyok a csapatunkra, amelynek mindezt köszönhetjük, valamint arra, hogy a sportág olyan alakját tudtuk megnyerni partnerünknek, mint David Villa.” - tolvasható a lapunknak elküldött közleményből.

Dan Korn, Executive Producer és az A+E UK alelnöke hozzátette: „Minden futballrajongónak igencsak határozott véleménye van a fociról, és a HISTORY arra törekszik, hogy mindannyiukat bevonja a sport történelmi pillanatairól szóló szórakoztató vitákba. Ki volt a legjobb játékos? Mely edzők formálták a legjobban a játékot? Melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok? Ezekről és más kérdésekről szól majd ez a 14 nap, amely a legelkötelezettebb és az alkalmi drukkerek számára egyaránt szórakoztató módon mutatja be a játék történelmét.”

„Szenvedélyes futballistaként szerencsésnek érzem magam, hogy első kézből láthattam, mennyit is jelent a foci oly sok ember számára a világon, és hogyan hat az emberek életére. A Futbal története figyelemre méltó kezdeményezés egy világszerte közkedvelt és elismert márka, a History bemutatásában. Nagyon boldog vagyok, és megtiszteltetés számomra, hogy a History-val együtt dolgozunk ezen a fantasztikus televíziós eseményen, mert ez a játékostársaimnak, az edzőknek és nekem is lehetőséget nyújt, hogy elmondjuk, mit jelent számunkra a játék, és hogy újra átéljünk oly sok hihetetlen emléket.” - olvasható David Villa álláspontja a közleményben.