2017. február 06.

A Hűtlenségem története a TLC műsorán

Segítségével megérthetjük a háromszöghelyzetben részt vevők különböző nézőpontjait.

Sokan szeretnék azt hinni, hogy velük nem történhet meg vagy, ha mégis, akkor előszeretettel gondolják, hogy fordított helyzetben sosem csalták volna meg a párjukat. Fontos a különböző nézőpontokat és egymást is megértenünk egy ilyen helyzetben, Almási Kitti klinikai szakpszichológus szerint ebben is segíthet egy olyan műsor, mint a Hűtlenségem története.

Az emberek közel 50 százaléka lépett már félre és ez az arány még nagyobb, ha azokat is beleszámoljuk, akik titokban tartják a félrelépésüket.

A Hűtlenségem története című műsor segítségével megérthetjük a háromszöghelyzetben részt vevők különböző nézőpontjait. Minden epizód egy-egy történetet mond el, de igazán az teszi egyedivé, hogy a hűtlen, a szerető és a megcsalt fél is megszólal minden sztori kapcsán.

A nézők a válságba került házastársak történeteivel ismerkedve néha hatalmas rózsaszín szerelmi mámorra, néha pedig inkább detektívdrámákat idéző izgalmakba számíthatnak. De szerencsére az is bebizonyosodik, hogy fel lehet gyógyulni egy ilyen megrázkódtatásból is. A sorozat üzenete lényegében az, hogy legyünk akár csalók, megcsaltak vagy szeretők, bele kell gondolunk a másik helyzetébe is és szembe kell nézünk a saját bűntudatunkkal vagy kisebbségi érzésünkkel a tovább lépéshez.

A Hűtlenségem történetében elmondott sztorik minden esetben egy-egy meglepő tanulságot hordoznak magukban, közben a nézők pedig megfigyelhetik, ahogy a tiszta igazság kibontakozik és letisztulva a szereplők elé tárul.

Premier: február 6., 19.00.