2015. december 18.

A JCDecaux a kantoni metró médiapartnere

A JCDecaux Advertising (Shanghai) Co., Ltd. 15 éves szerződést írta alá a Guangzhou Metro Corporationnel.

A kantoni metró 8 vonala összesen 260 kilométeres, 153 állomással, és a metropolisz 13 millió lakójának elsődleges tömegközlekedési eszköze, napi hatmillió utassal. A megállapodás ennek a hálózatnak mintegy felére vonatkozik, és magában foglalja a lightboxok, matricák, brítások, vonatajtók és szerelvényen belüli hirdetési felületek üzemeltetését. A közös cég 51 százaléka a Guangzhou Metro Corporation, 49 százaléka a JCDecaux tulajdonában áll. A hosszú távú elköteleződést egy 2015. április elsején indult, kilenc hónapos kísérleti átmeneti időszak előzte meg.

Jean-Charles Decaux, a JCDecaux társ-vezérigazgatója szerint a cél az utazási élmény fejlesztése és a hirdetők számára optimális láthatóság biztosítása, továbbá céljuk a legfrissebb technológiák és kreatív koncepciók bevezetése a kínai piacon is.

A megállapodás eredményeképp a cég már nyolc kínai város metrójában van jelen, köztük négy megapoliszban: Pekingben, Sanghajban, Hongkongban és Kantonban.

Kémikus tematikus nap a Da Vinci TV-n!

4 órája

Szeptember 21-én szombaton délután a kémia varázsát hozza el a gyerekek számára a Da Vinci TV. Szó lesz mindenről, amit az anyagok változásaival foglalkozó természettudománnyal kapcsolatban tudni lehet.