2011. augusztus 17.

A Jazzyre költözött a Milliók reggelire

A műsor stábja a régi, a név viszont Millásreggelire változott.

A műsor stábja a régi, a név viszont Millásreggelire változott.

Augusztus 22-től a Jazzy Rádióba költözik a Milliók reggelire stábja. Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András ugyanakkor új néven folytatja, a műsor címe Millásreggeli lesz. Ezen kívül azonban nem változik semmi: maradnak a korábbi témák, fókuszok és a könnyed hangnem.

"A Rádió Café megszűnése óta a Milliók Reggelire csapata továbbra is ellátta gazdasági, pénzügyi információkkal népes rajongótáborát a Facebookon keresztül. Közben folyamatosan tárgyaltunk arról, hol készíthetnénk a Milliók Reggelire című műsor szellemiségét, hagyományait megőrző, ám attól eltérő műsort" - mondta el Mihálovits András.

"Az elmúlt 3 évben mindenkit rákényszerített az élet arra, hogy megismerkedjen a legfontosabb gazdasági fogalmakkal. Nagyon nagy szükség van egy olyan műsorra, amely minden reggel megtanít minket a sorok között olvasni, megérteni a gyakran száraz híreket" – tette hozzá Suri Imre, a 90.9 Jazzy ügyvezető igazgatója.

A reggeli műsor még 1989-ben indult a fővárosban és környékén fogható Radio Bridge-en. Az akkor még Forintos Percek néven futott Feyér Zoltán vezetésével. A műsor aztán a Radio Bridge után az Est FM-en majd a radiócafén volt hallható. Feyér Zoltán 2003-ban bekövetkezett tragikus halála után a stáb úgy döntött, új néven viszi tovább az alapító szellemiségét, és nyolc éven át Milliók Reggelire – pénzügyi tudakozó néven futotta tavaly a Tőzsde Média-díját is begyűjtő műsor.