2012. október 11.

A Jóban Rosszban a legerősebb TV2-es műsor

A 40. héten is a szokásos nézettségi képlet érvényesült: az X-Faktor és a Barátok közt dominált.

A 40. héten is a szokásos nézettségi képlet érvényesült: az X-Faktor és a Barátok közt dominált.

Nem hozott meglepetést a 40. heti nézettségi verseny sem a kereskedelmi célcsoportban, sem a teljes lakosságban. A 18-49 évesek körében a két X-Faktor-adás futott be az első két helyre, ismét a vasárnapi volt nézettebb, igaz, mindössze hétezer fős volt a különbség a két AMR között a Nielsen Közönségmérés adatai alapján. A vasárnapi adás átlagos nézettsége (AMR) kicsivel haladta meg a 940 ezret, ami egyébként elmarad az egy héttel korábbi vasárnapi adás 979 ezres teljesítményétől. A dobogóra még egy RTL-es műsor, a Barátok közt egyik epizódja fért fel. A TV2 a Jóban Rosszban három epizódjával képviselteti magát a top20-ban, a legnézettebb epizód 433 ezer főt érdekelt a kereskedelmi célcsoportból.

A teljes lakosság körében is az X-Faktor hozta el az első két helyet. Mindkét kiadás kétmillió feletti nézettséggel futott, e körben viszont a szombati adás lett a legnézettebb. Az X-Faktor ezen adása 2,24 millió feletti AMR-t ért el, ami több, mint a 39. heti érték. A TV2 a 4+-os nézettségi toplistán a 15. helyig jutott, a Tényekkel, viszont a csatorna legnézettebb programjai között a Jóban Rosszban dominál.

 

A nézettségi listák, az egyes médiacsoportok közönségarányára vonatkozó információk elérhetőek alább a kapcsolt dokumentumban.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.