2014. május 13.

A Keshet a TV2 stratégiai partnere lett

Stratégiai megállapodást kötött a TV2 Csoport és a Keshet International, Izrael vezető formátumfejlesztő és -forgalmazó cége.

Stratégiai megállapodást kötött a TV2 Csoport és a Keshet International, Izrael vezető formátumfejlesztő és -forgalmazó cége.

A TV2 Csoport nagy hangsúlyt fektet arra, hogy folyamatosan igazodjon a világ legújabb televíziós trendjeihez. Ezen törekvése jegyében kezdett 2013-ban együttműködést Izrael világviszonylatban is legdinamikusabban fejlődő formátumfejlesztő cégével, a Keshet Internationallel. A közös munka a gyermek-tehetséggondozó formátumok legfrissebb generációjához tartozó műsorral, Az ének iskolájával indult. Az ének iskolája mellett a TV2 Csoport további két Keshet formátum jogait is megvásárolta: a médiavállalat előbb a Rising Star énekes tehetségkutató, majd a cannes-i televíziós vásáron bemutatott Bumm! című kvízműsor 2014-ben történő műsorra tűzését jelentette be.

A TV2 Csoport és a Keshet International most úgy döntött, hogy tovább mélyíti kapcsolatát, ezért a két cég stratégiai megállapodást kötött a Keshet International formátumainak magyar piacon történő bemutatására vonatkozóan. A megállapodás kapcsán rendezett vacsorát Ilan Mor, Izrael Állam magyarországi nagykövete is megtisztelte jelenlétével.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.