2014. május 13.

A Keshet a TV2 stratégiai partnere lett

Stratégiai megállapodást kötött a TV2 Csoport és a Keshet International, Izrael vezető formátumfejlesztő és -forgalmazó cége.

Stratégiai megállapodást kötött a TV2 Csoport és a Keshet International, Izrael vezető formátumfejlesztő és -forgalmazó cége.

A TV2 Csoport nagy hangsúlyt fektet arra, hogy folyamatosan igazodjon a világ legújabb televíziós trendjeihez. Ezen törekvése jegyében kezdett 2013-ban együttműködést Izrael világviszonylatban is legdinamikusabban fejlődő formátumfejlesztő cégével, a Keshet Internationallel. A közös munka a gyermek-tehetséggondozó formátumok legfrissebb generációjához tartozó műsorral, Az ének iskolájával indult. Az ének iskolája mellett a TV2 Csoport további két Keshet formátum jogait is megvásárolta: a médiavállalat előbb a Rising Star énekes tehetségkutató, majd a cannes-i televíziós vásáron bemutatott Bumm! című kvízműsor 2014-ben történő műsorra tűzését jelentette be.

A TV2 Csoport és a Keshet International most úgy döntött, hogy tovább mélyíti kapcsolatát, ezért a két cég stratégiai megállapodást kötött a Keshet International formátumainak magyar piacon történő bemutatására vonatkozóan. A megállapodás kapcsán rendezett vacsorát Ilan Mor, Izrael Állam magyarországi nagykövete is megtisztelte jelenlétével.

Femina már a Viberen is

1 órája

Az új közösségi csatorna részeként egy Femina-matricacsomag is napvilágot látott.

Folytatódik az Elviszlek magammal

2 órája

Hosszú Katinkára csaknem 350 ezren, Zacher Gábor toxikológusra több mint negyedmillióan, Puzsér Róbertre pedig 220 ezren voltak kíváncsiak Magyarország legnépszerűbb autós-beszélgetős műsorában.