2010. december 09.

A Libri a Fotexnet Áruházban

A karácsonyi szezonra – csaknem 23 000 címmel – megnyílt a Libri Könyvbirodalom a közelmúltban megújult Fotexnet Áruházban és partneráruházaiban is.

A karácsonyi szezonra – csaknem 23 000 címmel – megnyílt a Libri Könyvbirodalom a közelmúltban megújult Fotexnet Áruházban és partneráruházaiban is.

A több mint 50 termékkategóriával és 30 partneráruházzal rendelkező Fotexnet e-kereskedelmi platform a decemberi, kiemelt értékesítési szezonban olyan nagynevű szereplővel újította meg könyvkínálatát, mint a Libri Online.

“A megújult Fotexnet Áruház nem csak technikai szolgáltatásaiban, de kínálatában is piacvezető kíván lenni, ezért volt különösen fontos, hogy a könyvpiac számunkra legprominensebb szereplője legyen partnerünk a Fotexnet Áruház vásárlóinak kiszolgálásában.” – idézi a cég közleménye Porkoláb Pétert, a Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatóját.

A Fotexnet felületein megjelenik a Libri teljes elérhető online könyvkínálata, csupán az egyedi beszerzést is magában foglaló Libri Könyvkereső szolgáltatás nem elérhető a Fotexnet felhasználói számára.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.