2014. március 24.

A Marquard Media tartalmai jelen vannak a rádiózásban is

Pantl Péter, a kiadó férfidivíziójának tartalomigazgatója vezeti a Gazdasági Rádió Exclusive című műsorát.

Pantl Péter, a kiadó férfidivíziójának tartalomigazgatója vezeti a Gazdasági Rádió Exclusive című műsorát.

A Marquard Media az elmúlt években számos új platformon jelent meg tartalmaival. Férfiportfóliójuk fejlődésére való tekintettel március elején új médiumon debütáltak.

Pantl Péter, a kiadó férfidivíziójának – Playboy, Playboy Exclusive, Men’s Health - tartalomigazgatója vezeti a Gazdasági Rádió Exclusive című műsorát, mely a Marquard Media által publikált férfimagazinok szellemiségéhez illeszkedő témákat dolgoz fel.

A rádióműsor – mely 2014. március 7-én indult, és minden péntek délután 17.15−18.00 óra között hallható az FM 105,9-en − stílusos emberekről és a minőségi életről szól.

Az első műsor vendége Dávid Kornél volt, akivel arról beszélgettek, hogy kelet-európai játékosként miként élte meg, amikor a világ legjobb kosarasával, Michael Jordannel volt egy kezdő ötösben, és mennyivel másabb az amerikai kultúra, mint a magyar.

A második héten Kalocsai Zoltántól, a Borkonyha egyik tulajdonosától megtudhattuk, hogyan lettek Michelin-csillagos étterem, miközben korábban a BIB Gourmand minősítést nem kapták meg.

A másik vendégük Németh Ottó marketingszakember volt, akivel arról beszélgettek, hogy a Forma−1 miként változtatta meg a sportmarketinget.

Majd Schiffer Miklóssal beszélgetett Pantl Péter a férfi stílusáról és a Playboy 2014-ben hagyományteremtő szándékkal létrehozott Az év embere díjáról.

Március 21-én a műsor vendége volt Erdei Zsolt, aki a menshealth.hu-n árverezi a boxkesztyűjét, és annak bevételét a Hegyem-nek (Harcművészetek az egészséges gyermekekért alapítvány) adományozza, valamint Jókúti András gasztroblogger, a Playboy gasztro anyag állandó szerzője, akivel arról beszélgetett a műsorvezető, hogy hol tart Magyarország a világ gasztronómiai térképén.