2014. január 08.

A Metropol fotóriportere a Photoblog Awards nyertese

Kálló Péter nyerte a Photoblog Awards díját dokumentarista kategóriában. Blogját a világ 20 legjobb fotós oldala között tartják számon.

Kálló Péter nyerte a Photoblog Awards díját dokumentarista kategóriában. Blogját a világ 20 legjobb fotós oldala között tartják számon.

Kálló Péter 2009-ben már elnyerte a legjobb európai fotóblognak járó díjat is, idén pedig dokumentarista kategóriában nyert. 2013-ban fotózott az árvíz sújtotta településeken, járt Isztambulban, Csángóföldön, Szarajevóban és 2013 legnagyobb fesztiváljain. A VOLT-ról készült sorozatát a tavalyi Sajtófotó-díjon Művészet kategóriában díjazták.

„Azért örülök a díjnak, mert nemcsak a fotóimat, hanem az egész weboldalamat díjazták, amely szintén az én munkám, a dizájntól kezdve a programozásig. Az enyémhez hasonló blogoké a jövő, mivel sem tartalmilag, sem formailag nem befolyásol semmilyen hirdető, és szerintem ettől lesz az egész őszinte és hiteles”- mondta a díjnyertes művész.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.