2012. november 23.

A Mobilitás és Multimédia Klaszterben a Whitereport

A klaszter elnöksége októberi ülésén döntött úgy, hogy a médiapiaci szolgáltatás taggá válhat.

A klaszter elnöksége októberi ülésén döntött úgy, hogy a médiapiaci szolgáltatás taggá válhat.

A Mobilitás és Multimédia Akkreditált Innovációs Klaszter tagja lett a Whitereport mediabrowser, miután a klaszter elnöksége októberi ülésén úgy döntött, hogy a szolgáltatás megfelelő K+F+I potenciállal rendelkezik a belépéshez.

"A Whitereport mediabrowser a média üzleti területén született hazai innovációk egyike. Alapítója, Incze Kinga olyan előremutató szolgáltatást tervezett, illetve valósított meg csapatával, amely nemzetközi szinten is egyedülálló, és mint transzparenciatermék, az EU médiapiaci trendjei fősodrába illeszkedik" - nyilatkozta Málnay Barnabás, az MMKlaszter igazgatója

Az MMKlaszter a magyarországi mobil- és multimédiás technológiák szereplőinek és hazai kutatás-fejlesztési kapacitásainak összefogására, valamint hazai találmányok piaci bevezetésére jött létre. Mára több mint 60 taggal – telekommunikációs és informatikai nagyvállalatokkal, infokommunikációs innovációra fókuszáló kis- és középvállalkozásokkal, valamint kutatóközpontokat fenntartó egyetemi partnerekkel - rendelkezik.