2012. november 14.

A NatGeo is az Atmedia portfoliójában

Az együttműködés 2013. január 1-jétől él, és személyi változásokat is maga után vont a sales house-nál.

Az együttműködés 2013. január 1-jétől él, és személyi változásokat is maga után vont a sales house-nál.

2013. január 1-jétől az Atmedia értékesíti kizárólagos partnerként a National Geographic Channel és a Nat Geo Wild reklámidejét a magyar piacon. Az együttműködés kiterjed a non-spot megoldásokra is.

A megállapodás következményeként Müller-Petri Andrea, a két csatorna korábbi reklámértékesítési igazgatója is csatlakozik az Atmedia csapatához.

A Viasat Hungária és a National Geographic csatornáival kibővült Atmedia portfólió együttes közönségaránya 19,4 százalékot tesz ki a 18-49 évesek körében (forrás: Nielsen Közönségmérés, 2012. 3. név.) - közölte a sales house.

Az Atmediánál az elmúlt időszakban több jelentős változás is történt. November 6-án jelentették be, hogy szpotértékesítési megállapodást kötöttek a Viasat Hungáriával. A sales house-hoz operatív igazgató is érkezett nemrégiben: Erdélyi Balázs ügynökségi oldalról igazolt át.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.