2012. november 14.

A NatGeo is az Atmedia portfoliójában

Az együttműködés 2013. január 1-jétől él, és személyi változásokat is maga után vont a sales house-nál.

Az együttműködés 2013. január 1-jétől él, és személyi változásokat is maga után vont a sales house-nál.

2013. január 1-jétől az Atmedia értékesíti kizárólagos partnerként a National Geographic Channel és a Nat Geo Wild reklámidejét a magyar piacon. Az együttműködés kiterjed a non-spot megoldásokra is.

A megállapodás következményeként Müller-Petri Andrea, a két csatorna korábbi reklámértékesítési igazgatója is csatlakozik az Atmedia csapatához.

A Viasat Hungária és a National Geographic csatornáival kibővült Atmedia portfólió együttes közönségaránya 19,4 százalékot tesz ki a 18-49 évesek körében (forrás: Nielsen Közönségmérés, 2012. 3. név.) - közölte a sales house.

Az Atmediánál az elmúlt időszakban több jelentős változás is történt. November 6-án jelentették be, hogy szpotértékesítési megállapodást kötöttek a Viasat Hungáriával. A sales house-hoz operatív igazgató is érkezett nemrégiben: Erdélyi Balázs ügynökségi oldalról igazolt át.

Új rekord a Sport TV-n

5 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

6 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.