2014. szeptember 12.

A Paramount Channel kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

A Viacom és az AH megállapodása alapján szeptember végéig kódolatlanul lesz elérhető a filmcsatorna, októbertől pedig a Családi csomagba kerül.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján szeptember végéig kódolatlanul lesz elérhető a filmcsatorna, októbertől pedig a Családi csomagba kerül.

A Viacom Global Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. szeptember 19-30. között a Paramount Channel filmcsatorna minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható.

A kódolatlan időszakot követően a Paramount Channel 2014. október 1-jétől az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatásának Családi csomagjában lesz elérhető. Ekkortól kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről 55-re emelkedik.

A Paramount Channel, a Viacom portfólió legfiatalabb tagja idén februárban indult el hazánkban és mára szinte minden nagyobb és közepes szolgáltatónál megtalálható.

A Time és a Bloomberg újságírója a Times élén

11 órája

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó gazdasági hírügynökség, a Time és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a lap főszerkesztői székébe az új tulajdonos.

Újságot ad ki a Facebook

11 órája

Miért dönt úgy a legnagyobb közösségi hálózat, hogy a print piacon is megveti a lábát?