2014. szeptember 12.

A Paramount Channel kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

A Viacom és az AH megállapodása alapján szeptember végéig kódolatlanul lesz elérhető a filmcsatorna, októbertől pedig a Családi csomagba kerül.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján szeptember végéig kódolatlanul lesz elérhető a filmcsatorna, októbertől pedig a Családi csomagba kerül.

A Viacom Global Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. szeptember 19-30. között a Paramount Channel filmcsatorna minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. A csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható.

A kódolatlan időszakot követően a Paramount Channel 2014. október 1-jétől az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatásának Családi csomagjában lesz elérhető. Ekkortól kerül sor a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomag-bővítéseire és új tematikus csomagok elindítására, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós kínálatban található csatornák száma a jelenlegi 35-ről 55-re emelkedik.

A Paramount Channel, a Viacom portfólió legfiatalabb tagja idén februárban indult el hazánkban és mára szinte minden nagyobb és közepes szolgáltatónál megtalálható.

Rádiós pályázatok

21 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.